Stor eller lokal?
Hvorfor ikke begge

Vi hos PHM Group tilbyder lokale ejendomsservices sammen med de kombinerede styrker fra alle PHM partnere.

Lokal aktør med stor erfaring og lokalkendskab, eller en gruppe med store ressourcer? Hvorfor ikke begge?

Vores vigtigste ressource er vores professionelle og kompetente medarbejdere med stor erfaring i branchen, med lokal nærhed til mange områder i Danmark.

Da vores hjem er et af vores tryggeste steder, er det trygt og behageligt at have et kendt ansigt, der passer på, og som kender området og ejendommens specifikke behov. Det eneste, der kan gøre din oplevelse endnu bedre, er, at din lokale ejendomsadministrator har de rigtige ressourcer til at håndtere alle dele af ejendommen. Vedligeholdelse, teknisk og økonomisk styring med én og samme aktør, det er her PHM Group kommer ind i billedet.

PHM Group består af virksomheder, der arbejder lokalt. Vores mission er at tage sig af mennesker ved at passe på deres boligmiljø og omgivelser. Vores mangfoldige serviceudbud står også til din rådighed, når du søger en partner inden for ejendomsservice, rengøring, teknisk eller økonomisk forvaltning.

Vores mål er at skabe et sikkert, enkelt og pålideligt boligmiljø, samtidig med at ejendommens værdi bevares og forlænges levetid.

Lokale aktører, med et stort netværk og opbakning

Vi mener, at det, der er endnu bedre end lokal service, er lokal service med store ressourcer. Med PHM Group skal du ikke vælge mellem din lokale leverandør og en stor nordisk leverandør. Hos os får du det bedste fra begge verdener.

Vi har kunder i Sverige, Finland, Norge, Danmark og Tyskland, som bliver hjulpet af vores 6.000 medarbejdere. Vi udvider hele tiden til nye områder. PHM Group er ejet af Norvestor og Intera sammen med virksomhedsledelsen og nøglepersoner hos de lokale aktører.

Kunne du tænke dig at blive kunde hos os?

Les mer om våre tjenester

Vores tjenester
Connecta med oss